Paneelstoffen

Prachtige paneelstof voor het eenvoudig maken van de mooiste kinderkleding

Paneelstoffen

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

De mooiste paneelstoffen om zelf eenvoudig unieke kinderkleding te naaien.

 13,49
-
+
 13,49
-
+
 13,49
-
+
 13,49
-
+
 13,49
-
+
 13,49
-
+
 13,49
-
+
 13,49
-
+
 13,49
-
+
 13,49
-
+
Oorspronkelijke prijs was: € 12,95.Huidige prijs is: € 7,50.
-
+
Oorspronkelijke prijs was: € 12,95.Huidige prijs is: € 7,50.
-
+

Paneelstof verwerken

Paneel stoffen verwerken kan lastiger lijken dan het is. Laat u niet afschrikken, maar lees dit artikel en start met het verwerken van uw favoriete paneel stof en maak uw mooiste creatie!
In dit artikel vindt u tips voor het verwerken van paneelstof of paneel stoffen, uitleg over hoe u te werk zou kunnen gaan en een link naar een gratis naaipatroon dat u zou kunnen gebruiken.

 

Waarom voor paneelstof kind kiezen?

Paneel stoffen bestaan voor zowel dames als kinderen en zijn uitgevoerd in tricot stoffen of french terry stoffen. Beide paneel stoffen kunnen leiden tot prachtige resultaten. Paneelstof kind zijn paneel stoffen die worden gebruikt bij het maken van kinderkleding. Het paneel is meestal 50 cm hoog, wat betekent dat uw naaipatroon – of het middendeel van het naaipatroon waar u de paneelstof kind voor wilt gebruiken – niet hoger mag zijn dan 50 cm. Is dit te weinig? Dan kunt u er natuurlijk een creatieve draai aan geven, bijvoorbeeld door gebruik te maken van color blocking of toepassen van stoere schouder inzetstukken in unitricot stof.

 

Kenmerken van paneel stoffen en paneelstof kind

 

Paneelstof kind en paneel stoffen hebben een paar kenmerkende eigenschappen. Het meest in het oog springend zijn de ‘panelen’ aan de voorzijde. Meestal heeft paneelstof kind of paneel stoffen twee of drie aparte afbeeldingen. Dat betekent dat u met 1 stuk stof eigenlijk 2 of 3 aparte stukjes stof koopt. Indien u paneelstof kind of paneel stoffen met 3 panelen koopt, zou u 3 verschillende shirts of truien kunnen maken. U gebruikt dan voor de achterzijde van uw kledingstuk een bijpassende tricot stof of unitricot stof. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een van de panelen van het paneelstof kind te gebruiken als achterpand, en een ander pand voor de mouwen.
Daarnaast zijn paneel stoffen en paneelstof kind natuurlijk tricot stoffen, met de bijbehorende comfortabele eigenschappen en hoog draagcomfort.

 

Digitale afbeeldingen op paneelstof kind en paneel stoffen

 

Een ander opvallend element is de scherpte van de afbeeldingen. De meeste kinderen zijn gek op de afbeeldingen op paneelstof kind en paneel stoffen. De afbeeldingen zijn digitaal gedrukt en behouden hun scherpte. Ook zijn de afbeeldingen op paneelstof kind en paneel stoffen vaak stoer, mooi of uniek. Dit helpt u om relatief eenvoudig een shirt of trui te maken waar uw kind gek op is. Want paneelstof kind en paneel stoffen zijn relatief makkelijk te verwerken. De kracht van het kledingstuk zit immers in de prachtige stof!

 

 

Paneelstof is geschikt voor alle naaisters

 

Paneelstof verwerken lijkt soms moeilijker dan het is. Deze prachtige stoffen kunnen door alle typen naaisters eenvoudig worden verwerkt tot unieke kledingstukken. 

 

 

Paneelstof kind geschikt voor de beginnend naaister

 

Bij paneelstoffen kind en paneel stoffen is het van belang dat u een goed en simpel naaipatroon gebruikt. Bij naaipatronen met bijvoorbeeld coupnaden, extra zakjes en bijzondere halslijnen komt het patroon van het paneelstof kind of de paneel stoffen niet mooi tot hun recht. Dan worden de afbeeldingen bijvoorbeeld onderbroken. Bij een zo simpel mogelijk naaipatroon heeft u dat probleem niet. Dat betekent dat een beginnend naaister juist met paneelstof kind of paneel stoffen de mooiste creaties kan maken, gebruik makend van typische beginners naaipatronen. Hiervan vindt u een voorbeeld in de beschrijving over verwerken paneelstof.
 

 

Paneelstof kind en paneel stoffen geschikt voor de snelle naaister

 

Ook de ‘snelle naaister’ kan haar hart ophalen met paneel stoffen en paneelstof kind. En dat kan handig zijn, want in de regel worden meer stuks kinderkleding gemaakt dan stuks dameskleding. Door met paneelstof kind of paneel stoffen te werken, maakt u relatief snel mooie, unieke kinderkleding. U gebruikt namelijk een relatief simpel naaipatroon. Het kledingstuk krijgt zijn aanzien door de mooie afbeeldingen!

Fijn dat je er bent! Stoffenland gebruikt cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden.