Welkom bij Stoffenland!

Foto
 
Onze missie is om creativiteit mogelijk te maken voor iedereen. Wij doen dit door het aanbieden van mooie, goede kwaliteit stoffen tegen aantrekkelijke prijzen. Hierdoor kan iedereen creativiteit en geluk vinden door mooie dingen te maken met zijn of haar favoriete hobby – naaien.
Wij staan voor een eerlijke en transparante bedrijfsvoering. Op deze pagina vind je links naar al onze documenten. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!
 

Stoffenland.com. Onze gedeelde passie

Stoffen en zelfmaakmode is een gedeelde passie van ons, Rob en Annabel. Met Stoffenland willen we zoveel mogelijk mensen helpen aan goede stoffen tegen eerlijke en aantrekkelijke prijzen en met persoonlijke aandacht of advies. Ons doel is dat onze klanten de juiste stoffen gebruiken voor hun naaiprojecten, zodat zij trots kunnen zijn op hun zelfgemaakte naaicreaties!
 

Rob heeft jarenlange ervaring in de stoffen

Rob is de drijvende kracht achter Stoffenland. Hij heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring in de stoffenbranche en is altijd op zoek naar de beste stoffen voor onze klanten. Hij weet namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste stof voor het juiste naaiproject te vinden.

Door zijn jarenlange ervaring heeft hij veel stoffenkennis opgebouwd en denkt mee met klanten. Hij is flexibel en probeert altijd een klant van persoonlijk advies te voorzien. De persoonlijke touch en flexibiliteit is waar hij voor staat.
 

Stoffenland is een langgekoesterde droom die uitkomt

De start van Stoffenland in december 2019 is een lang gekoesterde droom van Rob die in vervulling is gekomen. Hij heeft altijd al van zijn passie – stoffen – zijn werk willen maken. Want wat is er nu mooier dan elke dag werken aan verwezenlijking van een langgekoesterde droom?

Persoonlijk advies nodig?

Persoonlijk advies nodig?

Bel of app Rob via (+31) 6-34563478