Retourbeleid

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Let op! Dit geldt niet voor stoffen die speciaal voor jou zijn afgeknipt!

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@stoffenland.com.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jouw doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
 

Product ruilen?

Wilt je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Let op! Dit geldt niet voor stoffen die speciaal voor jou zijn afgeknipt!
Je kunt hiervoor contact opnemen met info@stoffenland.com. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.
 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.
 

Uitsluiting artikelen van het retourbeleid

Stoffen die op maat worden geknipt zijn speciaal voor jou afgeknipt, volgens de door jou ingevoerde specificatie. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing op deze producten. De verkoop van afgeknipte stoffen is na succesvolle betaling definitief.
 
Persoonlijk advies nodig?

Persoonlijk advies nodig?

Bel of app Rob via (+31) 6-34563478