Bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf 75,- in Nederland en vanaf 100,- in België.

Alle betalingen worden uitsluitend via betrouwbare providers en banken uitgevoerd. Als u ervoor kiest om uw bestelling op te halen kan ook worden betaald per PIN.

Naaipatroon t-shirt dreumes – maat 74 t/m 86

 2,95

Met dit naaipatroon maakt u een t-shirt voor uw dreumes. Dit naaipatroon voorziet in maat 74 t/m 86 en is geschikt voor beginners.

1 op voorraad

Maat naaipatroon t-shirt
Maat 116-128
Maat 74-86

Dreumessen groeien enorm snel uit hun kleding, gaan op onderzoek uit en knoeien wat af. T-shirts komen bij dreumessen dus altijd van pas. Gelukkig maakt u eenvoudig en gemakkelijk zelf t-shirts met behulp van dit naaipatroon. Door de tricot stoffen die u gebruikt heeft dit t-shirt een hoog draagcomfort. Laat uw dreumes maar lekker spelen, knoeien, ontdekken en bewegen!
Met dit naaipatroon maakt u zelf gemakkelijk een t-shirt voor uw baby of dreumes. Dit naaipatroon voorziet in de maten 74 t/m 86.

Een basispatroon voor t-shirts, zoals dit patroon, komt altijd van pas. Wilt u dit basispatroon ook voor uw baby, peuter of oudere kind? Kijk dan ook eens bij het naaipatroon t-shirt baby maat 50 t/m 68, het naaipatroon t-shirt peuters maat 92 t/m 110 en het naaipatroon t-shirt kind maat 116 t/m 128.

 

Naaipatroon t-shirt voor dreumes van Annie Do It Yourself is geschikt voor beginners

Naaipatronen kinderkleding en kleding voor dreumes zijn bij Stoffenland ideaal voor beginners. Bent u beginnend naaister, pakt u na jaren uw oude hobby weer op of wilt u gewoon een basispatroon om snel eenvoudige t-shirts te maken voor baby’s en kinderen? Dan is dit naaipatroon zeer geschikt!
Naaipatronen beginners kenmerken zich door een duidelijke, stap voor stap, Nederlandstalige werkbeschrijving en een duidelijk en stevig patroonblad. Het patroonblad is het grootste pluspunt van dit fijne basispatroon. Op stevig papier zijn alle patroondelen apart van elkaar afgedrukt en door het kleurgebruik en de dikke lijnen is het overduidelijk welke lijnen u voor welke maat nodig heeft. Zoeken op een patroonblad is dus verleden tijd als u dit patroon gebruikt!

 

Inhoud van het naaipatroon t-shirt dreumes

Bij dit naaipatroon t-shirt dreumes ontvangt u:

  • Nederlandstalige werkbeschrijving
  • Patroonblad op stevig papier. De patroondelen zijn allemaal apart afgedrukt. 

Wat heeft u nodig bij het naaipatroon t-shirt dreumes?

Om het t-shirt van dit naaipatroon te maken heeft u het volgende nodig.

 

Naaipatronen kinderkleding t-shirt voor dreumes is ook in andere maten verkrijgbaar

Door telkens verschillende kinderstoffen te gebruiken, maakt u in korte tijd keer op keer een mooie, stoere, hippe of juist lieve t-shirts voor uw dreumes. Tip: als u gebruik maakt van paneelstof maakt u zelfs van 1 paneel 3 verschillende t-shirts (hierbij heeft u wel andere stof nodig voor de achterpanden).
Dit naaipatroon voor t-shirts is ook verkrijgbaar voor baby’s, peuters en kleuters. De volgende naaipatronen bevatten hetzelfde shirt in andere maten.

Maat

74, 80, 86

Maat naaipatroon t-shirt

Maat 74-86

1 beoordeling voor Naaipatroon t-shirt dreumes – maat 74 t/m 86

5,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-1 van 1 beoordeling
Beoordeling toevoegen
Naaipatroon t-shirt dreumes - maat 74 t/m 86 Naaipatroon t-shirt dreumes - maat 74 t/m 86
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist
Voeg foto's of video toe aan je beoordeling
* Bevestig dat je geen robot bent

CONTACT - BEL +316 34 56 24 78
Fijn dat je er bent! Stoffenland gebruikt cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden.