Bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf 75,- in Nederland en vanaf 100,- in België.

Alle betalingen worden uitsluitend via betrouwbare providers en banken uitgevoerd. Als u ervoor kiest om uw bestelling op te halen kan ook worden betaald per PIN.

Naaipatroon teddycape of badcape

 2,95

Maak een gepersonaliseerde teddycape eenvoudig met dit naaipatroon teddycape. Een zachte, grote doek met een capuchon om je baby lekker warm te houden en af te drogen.

1 op voorraad

Een heerlijke teddycape is onmisbaar in je baby uitzet. Een zachte, grote doek met een capuchon om je baby lekker warm te houden en af te drogen. Die heb je natuurlijk het liefst in je eigen stijl!

Een teddycape is handig en staat super schattig bij je baby ♥ Dat wil je toch ook?
Een teddycape maak je eenvoudig zelf met dit naaipatroon. Gebruik je favoriete stof en krijg een eigen look en stijl. En met dit naaipatroon zet je er zelf een 1-2-3 in elkaar!

Naaipatroon teddycape – wat zit er in?

Bij dit naaipatroon teddycape ontvang je het patroonblad en de duidelijke, Nederlandstalige werkbeschrijving. Het patroonblad is van stevig papier en scheurt niet zo snel als reguliere patroonbladen. Ook zijn de patroondelen allemaal afzonderlijk weergegeven, waardoor dit patroon ook geschikt is voor beginners. De Nederlandstalige werkbeschrijving beschrijft stap voor stap wat u moet doen om deze teddycape te maken.

Wat je nodig hebt om deze teddycape te maken

Om een teddycape te maken zijn de volgende materialen nodig

  • Dit naaipatroon van het merk Annie Do It Yourself
  • teddystof 100 x 150 cm
  • biaisband 350 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Naaipatroon teddycape of badcape Naaipatroon teddycape of badcape
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist
Voeg foto's of video toe aan je beoordeling

CONTACT - BEL +316 34 56 24 78
Fijn dat je er bent! Stoffenland gebruikt cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden.