Bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf 75,- in Nederland en vanaf 100,- in België.

Alle betalingen worden uitsluitend via betrouwbare providers en banken uitgevoerd. Als u ervoor kiest om uw bestelling op te halen kan ook worden betaald per PIN.

Naaipatroon nachtjapon – maat 104 t/m 134

 2,95

Naaipatroon nachtjapon voor het zelf maken van schattige nachtjaponnen voor je kindje ♥ Met dit patroon maak je een nacht japon in maat 104 t/m 134 in de favoriete kleuren van je kind

Uitverkocht

Stel je eens voor…
Je dochter kiest keer op keer de nachtjapon die je zelf voor haar hebt gemaakt met dit naaipatroon nachtjapon. Want die zit zo lekker. En bovendien staat de favoriete print erop in haar lievelingskleuren. Als je je dochter komt ophalen van een slaapfeestje wordt er gevraagd waar je die mooie nachtjapon hebt gekocht. ♥ Hoe trots kan je zijn?

Inhoud van het naaipatroon nachtjapon – maat 104 t/m 134

Bij dit naaipatroon nachtjapon ontvang je het patroonblad en de duidelijke, Nederlandstalige werkbeschrijving. Het patroonblad is van stevig papier en scheurt niet zo snel als reguliere patroonbladen. Ook zijn de patroondelen allemaal afzonderlijk weergegeven, waardoor dit patroon ook geschikt is voor beginners. De Nederlandstalige werkbeschrijving beschrijft stap voor stap wat je moet doen om deze nachtjapon voor kinderen in maat 104 t/m 134 te maken.

Wat je nodig hebt om deze nachtjapon in maat 104 t/m 134 te maken

Om deze nachtjapon te maken zijn de volgende materialen nodig

  • Dit naaipatroon van het merk Annie Do It Yourself
  • 125 cm tricot stof

 

De naaipatronen van Annie Do It Yourself zijn duidelijk en geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Deze naaipatronen koop je natuurlijk bij je vertrouwde stoffenwinkel online: Stoffenland.

Maat

104, 110, 116, 122, 128, 134

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Naaipatroon nachtjapon - maat 104 t/m 134 Naaipatroon nachtjapon - maat 104 t/m 134
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist
Voeg foto's of video toe aan je beoordeling
* Bevestig dat je geen robot bent

CONTACT - BEL +316 34 56 24 78
Fijn dat je er bent! Stoffenland gebruikt cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden.