Bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf 75,- in Nederland en vanaf 100,- in België.

Alle betalingen worden uitsluitend via betrouwbare providers en banken uitgevoerd. Als u ervoor kiest om uw bestelling op te halen kan ook worden betaald per PIN.

Naaipatroon broek Runner – maat 98 t/m 116

 2,95

Een heerlijke, comfortabele runner broek maakt u natuurlijk zelf voor uw peuter of kleuter. In deze broek die u vol liefde maakt, groeien ze helemaal in uw stijl op!

1 op voorraad

Maat naaipatroon runner
Maat 98-116

Stel je eens voor…
Je peuter of kleuter speelt inen ravot. Hij of zij rent, klimt en klautert en heeft behoefte aan veel bewegingsvrijheid om zich te kunnen ontwikkelen. Natuurlijk wil je het beste voor je kind, vooral en juist in deze fase. Je zit daarom helemaal goed met deze zelfgemaakte runner broek! Het zit helemaal goed op zijn of haar maat en het zit heerlijk comfortabel. Je kindje groeit met dit broekje op in je eigen stijl en met unieke kleding ♥

Inhoud van het naaipatroon broek runner in maat 98 t/m 116

Bij dit patroon ontvangt u het patroonblad en de duidelijke, Nederlandstalige werkbeschrijving. Het patroonblad is van stevig papier en scheurt niet zo snel als reguliere patroonbladen. Ook zijn de patroondelen allemaal afzonderlijk weergegeven, waardoor dit patroon ook geschikt is voor beginners. De Nederlandstalige werkbeschrijving beschrijft stap voor stap wat u moet doen om dit broekje te maken.

Wat u nodig heeft om dit broek runner te maken in maat 98 t/m 116

Als u dit patroon wilt maken, heeft u de volgende materialen nodig:

 

Maat 74Maat 80Maat 86Maat 92
French Terry stof63656871
Elastiek80808080

Bestel dit mooie, maar eenvoudige naaipatronen voor een runner baby broekje samen met uw stoffen en fournituren bij uw stoffenwinkel en u heeft alles in huis om snel te starten! Dit runner broekje is verkrijgbaar als:

Zo groeit dit patroon vanzelf mee met uw kind!

Maat naaipatroon runner

Maat 98-116

Maat

98, 104, 110, 116

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Naaipatroon broek Runner - maat 98 t/m 116 Naaipatroon broek Runner - maat 98 t/m 116
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist
Voeg foto's of video toe aan je beoordeling
* Bevestig dat je geen robot bent

CONTACT - BEL +316 34 56 24 78
Fijn dat je er bent! Stoffenland gebruikt cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden.