Reviews over stoffenland.com

Klanten geven ons de volgende reviews of waarderingen.

Laat je review of beoordeling achter en help anderen

Door je beoordeling of review achter te laten help je anderen om een beeld te vormen van Stoffenland.com. 

Om je te bedanken voor je hulp aan onze andere klanten, willen we je belonen met een persoonlijke kortingscode. Vul je e-mailadres in en ontvang, na plaatsing van je review, binnen 5 werkdagen een persoonlijke kortingscode in je mailbox.

review ♥ Stoffenland
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Stoffenland.com
Average rating:  
 68 reviews
 by Tineke - 08-03-2022 om 17:13:59

08-03-2022 om 17:13:59

 

Het pakket is keurig op tijd verzonden, goed ingepakt en snel ontvangen. Leuke stoffen voor betaalbare prijs, is voor mij voor herhaling vatbaar. Had ook een patroon besteld en kreeg er een gratis patroon bij van Anniedoityourself. Heel erg leuk.

Bedankt. Goed dat ik jullie heb ontdekt.

 by Cobie Berm - 10-03-2022 om 10:03:11

10-03-2022 om 10:03:11

 

Mooie kwaliteit stoffen en snel geleverd!
Vast van plan om hier vaker kinderstoffen te bestellen!

 by Hilde Jansen - 14-03-2022 om 13:50:13

14-03-2022 om 13:50:13

 

super!!!!!! perfecte stof en super service

 by Wendy - 16-03-2022 om 07:12:13

16-03-2022 om 07:12:13

Ik had 2 patronen besteld en ik kon deze de volgende dag al thuis afhalen, super.😄

 by Edith Horn - 18-05-2022 om 09:55:02

18-05-2022 om 09:55:02

 

Patroon voor babypakje besteld duurde wat lang voor ik het ontving, DHL is niet zo snel.
Zag er goed verzorgd uit maar het patroon zelf is wat onduidelijk.
Zo is middenvoor niet aangegeven, ook niet wat voor en achterkant van de mouw is en staat er bij de boordjes voor pijpen en mouwtjes dat je het één keer moet uitknippen in plaats van twee.
Dat is wel jammer maar ik kom er wel uit. Stoffenland kan hier niets aan doen.

 by Catharina van Kleef

27-06-2022 om 09:16:12

Helemaal blij mee en netjes verpakt mooie stof prachtig.

 by Renate van Loon - 07-07-2022 om 07:54:28

07-07-2022 om 07:54:28

Snelle levering en zeer mooie panelen. Jullie hebben er een vaste klant bij.

 by hanneke slaats, 21-02-2022 om 21:34:07

21-02-2022 om 21:34:07

 

Wil best iets schrijven maar helaas heb ik nog niets ontvangen
Gr Hanneke

 by Mary Kraaijeveld

17-02-2022 om 18:17:47


Leuke stoffen en kinderpatronen, aardige mensen



 by Inge drewes

16-02-2022 om 21:31:10


Prima stof, snelle levering. ziet er goed uit. Wat dunner dan ik hoopte, maar dat ligt niet aan de winkel.



Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»