Stoffenland.com. Onze gedeelde passie

Stoffen en zelfmaakmode is een gedeelde passie van ons, Rob en Annabel. Met Stoffenland willen we zoveel mogelijk mensen helpen aan goede stoffen tegen eerlijke prijzen en met persoonlijke aandacht of advies. Ons doel is dat onze klanten de juiste stoffen gebruiken voor hun naaiprojecten, zodat zij trots kunnen zijn op hun zelfgemaakte naaicreaties!

 

Rob heeft jarenlange ervaring in de stoffen

Rob is de drijvende kracht achter Stoffenland. Hij heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring in de stoffenbranche en is altijd op zoek naar de beste stoffen voor onze klanten. Hij weet namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste stof voor het juiste naaiproject te vinden.

Door zijn jarenlange ervaring heeft hij veel stoffenkennis opgebouwd en denkt mee met klanten. Hij is flexibel en probeert altijd een klant van persoonlijk advies te voorzien. De persoonlijke touch en flexibiliteit is waar hij voor staat.

Stoffenland is een langgekoesterde droom die uitkomt

De start van Stoffenland is een lang gekoesterde droom van Rob die in vervulling is gekomen. Rob droomt al jaren van het starten van een eigen onderneming, wat nu een feit is. Hij heeft altijd al van zijn passie – stoffen – zijn werk willen maken. Want wat is er nu mooier dan elke dag werken aan verwezenlijking van een langgekoesterde droom?

Assortiment stoffen, naaipatronen en fournituren

Het assortiment van onze fournituren- en stoffenwinkel wordt regelmatig uitgebreid, zodat u een steeds bredere keus heeft. We kiezen telkens voor hoge kwaliteit stoffen en producten, die we voor concurrerende of goedkope prijzen kunnen aanbieden. We bieden voornamelijk modestoffen, damesstoffen, babystofjes en kinderstoffen. 

Ben je naar een speciale stof op zoek? Wij hebben goede contacten met verschillende leveranciers, waardoor wij jouw favoriete stof ook apart kunnen bestellen. Wij hebben veel stofstalen liggen in ons magazijn. Maak een afspraak en kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

Stoffen – een gedeelde passie 

Door het werken in een stoffenwinkel heeft Rob niet alleen stoffenkennis opgebouwd, ook heeft hij een passie voor stoffen gekregen. Deze passie deelt hij met zijn vrouw Annabel, die het – sinds de geboorte van hun zoon – heerlijk vindt om wat uurtjes achter de naaimachine te kruipen. Stoffenland is dus een uiting van hun gezamenlijke passie!

In Stoffenland is Annabel wat meer op de achtergrond bezig. Zij neemt bijvoorbeeld de administratie en de technische kant van de website voor haar rekening. Maar ook denkt zij natuurlijk mee als klanten een vraag hebben die over het verwerken van stoffen gaat.

Contact met Stoffenland

Stoffenland kan worden bezocht op afspraak. Wij hebben geen vaste openingstijden. 

Ons adres is:

Stoffenland.com
Julianastraat 11
3223AC  Hellevoetsluis
+316 34562478

De beste stoffen en persoonlijk advies

Stoffenland staat voor persoonlijke service

Zoek je iets speciaals of wil je advies over welke stof je het best kan gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Wij betalen de verzendkosten bij bestellingen boven 75,- in Nederland en 100,- in België.

Wij knippen de stoffen voor je op maat. Geef in hoeveel je precies wilt ontvangen en wij zorgen ervoor.

2019

In december 2019 werd de eerste hand gelegd aan Stoffenland. We kochten de eerste stoffen en openden de eerste webshop van stoffenland.com.

2021

Stoffenland verhuisde en het magazijn werd toegankelijk voor klanten. Sindsdien kunnen kan ons magazijn op afspraak worden bezocht om stoffen te bekijken.

2022

Onze geheel vernieuwde website is online! De website is sneller, gebruiksvriendelijker en geeft ruimte aan ons steeds groeiende assortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *