Bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf 75,- in Nederland en vanaf 100,- in België.

Alle betalingen worden uitsluitend via betrouwbare providers en banken uitgevoerd. Als u ervoor kiest om uw bestelling op te halen kan ook worden betaald per PIN.

Naaipatroon t-shirt peuter – maat 92 t/m 110

 2,95

Met dit patroon maakt u eenvoudig een t-shirt voor uw peuter. Dit naaipatroon voorziet in maat 92 t/m 110.

1 op voorraad

Maat naaipatroon t-shirt
Maat 116-128
Maat 50-68
Maat 74-86
Maat 92-110

T-shirts komen peuters altijd te kort en zijn eenvoudig zelf te maken met dit naaipatroon. Door de tricot stoffen die u gebruikt voor dit t-shirt draagt dit kledingstuk heerlijk. Laat uw peuter maar lekker spelen, ontdekken en bewegen!
Met dit naaipatroon maakt u zelf gemakkelijk een t-shirt voor uw peuter of kind. Dit naaipatroon voorziet in de maten 92 t/m 110.

Een basispatroon voor t-shirts is echter nooit weg. Wilt u daarom dit patroon ook voor uw baby of oudere kind? Kijk dan ook eens bij het naaipatroon t-shirt baby maat 50 t/m 68, het naaipatroon dreumes maat 74 t/m 86 en het naaipatroon t-shirt kind maat 116 t/m 128.

 

Naaipatroon t-shirt voor peuters van Annie Do It Yourself is geschikt voor beginners

Naaipatronen kinderkleding en kleding voor peuters zijn bij Stoffenland uitermate geschikt voor beginners. Bent u beginnend naaister, pakt u na jaren uw oude hobby weer op of wilt u gewoon een basispatroon om snel eenvoudige t-shirts te maken? Dan is dit naaipatroon zeer geschikt!
Naaipatronen beginners kenmerken zich door een duidelijke, stap voor stap, Nederlandstalige werkbeschrijving en een duidelijk blad met patroondelen. De duidelijkheid van dit patroonblad is het grote pluspunt! Op stevig papier zijn alle patroondelen apart van elkaar weergegeven en door het kleurgebruik en de dikke lijnen is het overduidelijk welke lijnen u voor welke maat nodig heeft. Zoeken op een patroonblad is dus niet nodig bij dit patroon!

 

Inhoud van het naaipatroon t-shirt peuter

Bij dit naaipatroon t-shirt peuter ontvangt u:

  • Nederlandstalige werkbeschrijving
  • Patroonblad op stevig papier. De patroondelen zijn allemaal apart afgedrukt.

Wat heeft u nodig bij het naaipatroon t-shirt peuter?

Om het t-shirt van dit naaipatroon te maken heeft u het volgende nodig.

Op het naaipatroon dat u ontvangt staat dat u ook vlieseline en drukkers nodig heeft. Die materialen heeft u wel nodig bij t-shirts in kleinere maten, maar niet bij de t-shirts voor peuters.

Naaipatronen kinderkleding peuter t-shirt is ook in andere maten verkrijgbaar

Door telkens verschillende kinderstoffen te gebruiken, maakt u in korte tijd keer op keer een mooie, stoere t-shirts voor uw peuter. Tip: als u gebruik maakt van paneelstof maakt u zelfs van 1 paneel 3 verschillende t-shirts (hierbij heeft u wel andere stof nodig voor de achterpanden).
Dit naaipatroon voor t-shirts is ook verkrijgbaar voor baby’s, dreumessen en kleuters. Kijkt u eens bij:

  • Naaipatroon t-shirt baby maat 50 t/m 68
  • Naaipatroon dreumes maat 74 t/m 86
  • Naaipatroon t-shirt kind maat 116 t/m 128
Maat

92, 98, 104, 110

Maat naaipatroon t-shirt

Maat 92-110

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Naaipatroon t-shirt peuter – maat 92 t/m 110” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CONTACT - BEL +316 34 56 24 78
Fijn dat je er bent! Stoffenland gebruikt cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden.