Goedkope stoffen

Resultaat 1–12 van de 72 resultaten wordt getoond

 6,95 incl. btw
 6,95 incl. btw
 6,95 incl. btw
 6,95 incl. btw
 6,95 incl. btw
 6,95 incl. btw
 6,95 incl. btw
 6,95 incl. btw
 6,95 incl. btw
 6,95 incl. btw
 6,95 incl. btw
 6,95 incl. btw

Goedkope stoffen nodig? Kijk snel in onze stoffenwinkel online

Heb je goedkope stoffen nodig? Bij onze stoffenwinkel online ben je aan het juiste adres! Wij hebben vele stoffen die we tegen scherpe prijzen of met hoge kortingen aan kunnen bieden. Kijk snel bij al onze stoffen, bestel je stoffen en ontvang ze snel thuis!
Wist je trouwens dat de meeste van onze goedkope stoffen ook voldoen aan het Oeko-Tex keurmerk? Dit geeft je zekerheid dat tijdens het productieproces geen giftige stoffen (zoals loodhoudende verf) is gebruikt. Wel een geruststelling!

Goedkope stoffen kopen geeft ruimte om meer te naaien!

Het is natuurlijk een open deur, dat weten we allemaal. Maar hoe voordeliger je stoffen kan inkopen, hoe meer stoffen je kan kopen en dus ook: hoe meer je kan naaien. Oftewel: het is niet alleen slim voor de portemonnee om bij Stoffenland te bestellen, maar ook goed voor de geest. Want we weten allemaal dat we ons vaak fijner voelen na een avondje achter de naaimachine. Daarin ben je niet alleen. Wist je dat de laatste jaren Slow Sewing en Mindful naaien steeds meer aanhang krijgen?

Stoffen goedkoop bestellen - voordelige prijzen

Hoe doen ze dat toch bij Stoffenland? Al die voordelige prijzen. Is er een addertje onder het gras?
Nee, er is geen addertje. Wel kunnen we ons voorstellen dat de lage prijzen vragen oproepen. Daarom zijn we open en transparant over hoe de prijzen tot stand komen.
In de eerste plaats letten we bij onze stoffenwinkel online heel goed op de kosten. Want kosten komen elke periode terug en moeten in de prijzen worden verwerkt. Dus we hebben geen mooi winkelpand en doen alle klantcontacten zelf. Dat betekent dus ook dat je ons direct aan de lijn krijgt als je ons belt.
In de tweede plaats proberen we zo goed mogelijk in te kopen. We streven altijd naar een goede balans tussen prijs en kwaliteit. Maar ook betrouwbaarheid is belangrijk. We beoordelen alle stoffen die in onze stoffenzaak zitten eerst zelf, voordat we ze inkopen.
En hoe wij weten welke stoffen goed zijn om te verwerken? Het geheim is: zelfmaakmode is ook onze hobby!

Stoffen goedkoop kopen én gratis verzending kan alleen bij Stoffenland

Goedkope stoffen is één, maar ze moeten ook worden bezorgd. Bovenop onze voordelige prijzen bieden we gratis verzending aan voor bestellingen vanaf 50,- in Nederland en vanaf 75,- in België. Verzenden doen we meestal met DHL, omdat dit een betrouwbare vervoerder is. En we willen natuurlijk wel dat je de goedkope stoffen snel in huis hebt!
Fijn dat je er bent! Stoffenland gebruikt cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden.