Klachten, garantie en retouren

Garantie en klachten


Wij doen er alles aan om de producten in topconditie aan u te leveren. Constateert u een gebrek? Neem contact met ons op. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen 2 maanden na constatering van het gebrek contact met ons op te nemen.

Ondanks alle inspanning kan het altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Of het product of onze service toch niet aan uw verwachting voldoet. Neem contact met ons op en wij zoeken voor u naar een passende oplossing. 

U kunt ons een email sturen op info@stoffenland.com of het onderstaand contactformulier invullen. Ook kunt u ons bellen, SMS-en of Whats-appen op +31(0)634562478.

 

Bestelling retourneren


U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Dit geldt alleen voor producten die niet op basis van uw specificaties zijn gemaakt.
 


 

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij de geretourneerde producten in goede orde hebben ontvangen, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.
 

Kosten retourzending

U draagt zelf de kosten voor de retourzending.

 

Herroepingsrecht

Voor alle stof en fournituren die u in een bepaalde afmeting bestelt, geldt dat er geen sprake is van een recht van ontbinding/herroeping. Daarnaast geldt het eventuele herroepingsrecht alleen voor consumenten niet voor klanten die handelen in de uitoefening van hun beroep of bedrijf.

Gedurende de genoemde termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, samen met het modelformulier ‘herroeping’, te sturen via info@stoffenland.com. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen. 

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Het herroepingsrecht geldt niet voor producten die door de Stoffenland tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument. Dat houdt in dat er geen herroepingsrecht geldt voor alle producten waarvan een afmeting gekozen kan worden, of waarvan de maat door de consument gekozen/ aangegeven kan worden. Dit geldt bijvoorbeeld voor alle stoffen en fournituren die per meter worden verkocht. Voor producten die ‘per stuk’ worden verkocht, geldt het herroepingsrecht wel.

Neem contact op voor herroeping eerst contact met ons op. U kunt ons bellen op 06-34562478, mailen op info@stoffenland.com of onderstaand contact formulier invullen.

[contact-form-7 id=”15″]