Effen tricot stoffen

Resultaat 1–12 van de 65 resultaten wordt getoond

Oorspronkelijke prijs was: € 9,99.Huidige prijs is: € 9,99.

Effen tricot stoffen van goede kwaliteit

Effen tricot stoffen vormen de basis van uw zelfgemaakte kleding en naai creatie. Deze tricot stoffen zijn de basiskleur van uw creatie, of geven uw creatie als highlight een bijzonder effect.

Effen tricot stoffen zijn de ideale basis voor een kledingstuk in een kleur. Kledingstukken die vervaardigd zijn uit een kleur stralen vaak rust uit en geven een bepaald cachet. Ook zijn deze kledingstukken minder gevoelig voor mode en trends. Niet voor niks zijn in de winkels bestaan veel kledingstukken uit een kleur en soort stof. Effen tricot stof is dus een prima basis om voor jezelf een mooi en eigentijds kledingstuk te naaien.

Daarnaast zijn effen tricot stoffen uitermate geschikt voor het naaien van color blocks. De trend van color blocking zet zich al jaren door en dat is niet voor niks. Ken je ook die prachtige shirts waarbij twee of zelfs drie kleuren zijn gebruikt en als blokken zijn verwerkt in de panden? Super creatief en het staat erg hip en modern. Niet geheel onbelangrijk: als je aan color blocken doet kan je je restjes stof gebruiken. Dus: als je een trui, shirt of jurk maakt van tricot of jersey stof, gooi je restjes niet weg maar gebruik deze lapjes voor een super moderne color block! Je steelt gegarandeerd de show!

 

 

effen-tricot-stof-licht-oud-groen

Effen tricot is voor alle doelgroepen geschikt

Effen tricot stoffen zijn geschikt voor het naaien van zowel dameskleding, herenkleding als kinderkleding.

Denk bij herenkleding bijvoorbeeld aan het naaien van shirts. Shirts voor heren kunnen bestaan uit een of meer kleuren. Ook voor heren is de trend van color blocken helemaal hip, dus pak snel je lapjes jersey stof en je naaimachine en ga aan de slag.

Voor vrouwenkleding is jersey of tricot een algemeen gebruikelijke stof. De naaipatronen voor dameskleding in deze stoffen zijn legio. Denk bijvoorbeeld aan truien, shirts, tops, rokken en jurken. Ook voor dameskleding geldt dat je een mooie kleur kan gebruiken voor rust, eenheid en cachet, of juist kan color blocken voor net dat beetje speelsheid en creativiteit. Kies je kleur of kleuren en maak precies dat kledingstuk dat bij jou past. En een tip? In het boek van Bobbi Eden staan prachtige naaipatronen die je kan maken met deze heerlijke stretch stof!

Als je kinderkleding naait, kunnen effen stoffen je kledingstuk of naaicreatie juist completeren, bijvoorbeeld als je met paneelstof of andere kinderstoffen kinderkleding maakt. En natuurlijk kunnen uni tricot stoffen worden gebruikt als babystofje om een schattige of stoere outfit voor een baby te maken!

 

Groot assortiment uni tricot stoffen

Uni tricot stoffen zijn de basis van vele kledingstukken. Daarom voert uw stoffenwinkel Stoffenland een groot assortiment kleuren. Wilt u uw uni stof compleet maken met een bedrukte stof of een andere stofsoort? Of wilt u juist een bijpassende boordstof? Kijk dan snel op onze website Stoffenland.

 

Hoe naai je effen tricot stoffen?

Deze stoffen naait en verwerkt u hetzelfde als geprinte tricot stoffen. Tricot stoffen worden veel gebruikt voor het maken van kleding en accessoires. En toch bestaan er nog veel vragen over. Daarom hebben wij een artikel geschreven over wat tricot stoffen precies zijn. Daarnaast vindt u een ander artikel onder onze blogs met 7 tips bij het naaien van tricot stoffen.

Fijn dat je er bent! Stoffenland gebruikt cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden.